به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، دومین نشست از سلسله نشست‌های کارشناسی اداره کل منابع نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، که به موضوع خشونت در ادبیات داستانی کودک و نوجوان در ایران» اختصاص داشت، چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت با حضور فریدون عموزاده خلیلی، نویسنده و پژوهشگر حوزه کودک نوجوان، سید باقر میرعبداللهی، مدیرکل تأمین منابع نهاد و جمعی از کارشناسان منابع و کتابداران کتابخانه های عمومی، در کتابخانه عمومی فاطمه زهرا (س) تهران برگزار شد.

سید باقر میرعبداللهی در ابتدای این نشست و در تشریح موضوع خشونت گفت: درباره بحث خشونت در ادبیات داستانی ابتدا باید یک سری بحث‌های مفهومی درباره این موضوع صورت بگیرد، چیستی خشونت بررسی شود و سپس به سراغ ادبیات داستانی بیاییم و به جزئیات آن می پردازیم.

مدیرکل تأمین منابع نهاد ادامه داد: در ادبیات داستانی کودک و نوجوان در ایران به دلیل اینکه مخاطبان در سنین حساسی قرار دارند، باید بدانیم که تا کجا مجاز هستیم که فضای واقعی خشونت را وارد قصه و داستان کنیم و اگر مجاز به این کار هستیم چه مکانیزم و ترتیبی را باید برای این کار در پیش بگیریم. به عنوان مثال در نمونه هایی چون از افسانه های جن و پری» با یک حجم عظیمی از اکشن و خونریزی مواجه هستیم، اما هیچ کس از آن برداشت خشونت نمی کند.

«خشونت در ادبیات داستانی کودک و نوجوان در ایران» بررسی شد

ادبیات ,خشونت ,داستانی ,نهاد ,منابع ,کودک ,ادبیات داستانی ,در ادبیات ,و نوجوان ,کودک و ,نوجوان در ,مدیرکل تأمین منابع ,کتابخانه‌های عمومی کشور، ,نهاد کتابخانه‌های عمومی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نکته هاي معنوي dokhtarironii .mihanblog.com سوال طور hoznaghashin 10 نکات کلیدی برای حرفه ایان تجزیه و تحلیل سطح ورودی سم ساس دبیرستان غیردولتی پسرانه صبح امید دیسپچر layecharom پلیس+10